Teambuilding aktiviter

Tug-O-War

Parade-disciplinen tovtrækning, som foregår efter de officielle regler. Sjovere og mere strategisk, end du tror! Du er sikret evig hæder og ære i de lokale, skotske historiebøger – hvis du vinder.

The Swump

Prøv en høj-intens og nervepirrende teambuilding opgave! Opfind et non-verbalt kommunikations-system. Lydløst og med bind for øjnene, leder du den “blinde” kollega gennem det forbudte område.

Chucking Wellies

Kast med grøn, langskaftet gummistøvle! Det er både sværere og sjovere end du tror! Denne disciplin er altid en kæmpe publikum-magnet i de moderne Highland Games!

Putting Stones

Kelternes svar på kuglestød! Stenene findes i forskellige vægtklasser! Tag en dyb indånding, snur rundt, lad kilten blafre… and put the stone miles away!

Skullsplitting

Kast øksen og oplev den vildeste følelse, når den roterer perfekt gennem luften! “knark” – derefter sætter den sig i den røde midte, af den tykke poppelskive!

Archery

Bueskytter var de gamle kelters svar på vores artilleri – deres evner og indsats kunne afgøre slagets udfald og tippe hele krigs-lykken over på deres side.

Chamber of Secrets

Den øvereste etage skal også være skarp og snedig for at det bliver netop jeres klan, der løber med sejren!

Tower-of-London

Hvordan skaber du et godt fundament og en stærk konstruktion? …og hvor meget tør I satse? Samarbejde, strategisk sans og ingeniør-kunst i 15 meters højde!

Nicking the Jewels

Opgaven synes umulig og de få remedier, gruppen har til rådighed, kan da umuligt være nok til at opfinde det aggregat, der kan bruges til at løse opgaven?!

 

Flere oplevelser

Sækkepibe musik

Få krydret hele arrangementet med vaskeægte skotsk lyd, leveret af en af vores (næsten) håndtamme dansk/skotske musiker-venner-af-huset. Sæt prikken over i’et i jeres fantastiske firma arrangement med Highland Games.

Whiskysmagning

Ta’ på en spændende, lærerig og ikke mindst meget velsmagende tur rundt i de skotske regioner, i whiskyens navn!
Oplev forskellene på f.eks. Lowland, Highland, Islands, Islay og Campbeltown, og smag på en særlig sjældenhed.

Aftenunderholdning

Vores meget dygtige (og lige så underholdende!) musikere fra både ind- og Skotland, debatterer ofte hvem der egentlig er bedst, sjovest og mest talentfuld… I er derfor sikret en fantastisk aften med gode historier, høje grin og ikke mindst dejlig musik!

 
Ofte stillede spørgsmål
 • 1. Kan alle være med?

  Ja – alle kan være med!
  Det er noget af det vi går meget op i. Vi udfordrer i passende grad fra start til slut og alle er aktive i det omfang den enkelte deltager ønsker. Vi sikrer et godt flow og momentum i arrangementet og alle kan være med – og i øvrigt frit melde fra, hvis der er noget de ikke ønsker at deltage i. Alle skal have en god oplevelse lige fra start til slut!

 • 2. Hvor lang tid varer eventet?

  Det er helt op til jer!
  Nogle vælger at afsætte et par timer til firmafesten, og bruge Highland Games som teambuilding 2-3 timer midt på dagen. Andre kører vores skotske tema igennem, hvor vi kører teambuilding om dagen, og ender med whiskeysmagning og musik om aftenen.
  Vi planlægger sammen, og sikrer du og dine kollegaer får en rigtig god personaledag.

 • 3. Kan I stå for det hele?

  Det korte svar er ja!
  Vi samarbejder med mange kursussteder, skovkokke og mange andre spændende mennesker, der kan være med til at skabe en anderledes teambuilding dag. Klik på “Bliv ringet op”, så ringer vi dig op, og sammen finder vi ud af hvordan vi skal bidrage til jeres firmaevent.

 • 4. Hvad koster det?

  Vi har arrangeret Highland Games i forskellige spænd fra flere hundrede tusind kroner til sjove teambuilding events på et par timer til under tyve tusind. Der er mange elementer der spiller ind, hvor mange er I, hvor lang tid skal eventet vare, ønsker I overnatning osv. osv. Bliv ringet op, så finder vi sammen prisen på jeres næste event.

 • 5. Hvor ligger det henne?

  Highland Games teambuilding kan afholdes alle steder. De sjove konkurrencer er ikke bundet op af en fast lokation, og kan derfor opstilles hvor I er. Har I ikke selv fundet en lokation/kursussted eller andet sted at være, så hjælper vi gerne med, at finde de helt rigtige rammer til jeres teambuilding og firmaevent.

 • 6. Hvad skal jeg gøre?

  Du blot lade dig blive ringet op, eller ringe til os. Så planlægger vi ud fra dine ønsker, og sender dig et uforpligtende tilbud. Når du har godkendt tilbuddet, sikrer vi alt planlægning og slipper jer igen nogle fede fællesoplevelser rigere! Så kontakt os nu, og få et tilbud med det samme.